Skip navigation

 

 

 

 
 

 

GIEBROS Technics Services B.V.

Giebros Technics Services B.V.

Onderhoud en service van technische installaties voor Zwembad en Recreatie

Ons bedrijf is onderhoud specialist op het gebied van technische installaties voor zwembaden en recreatieprojecten. Giebros biedt hierin een groot voordeel omdat wij met een brede kennis van alle toegepaste technologie. Dit geeft u een goed gewogen advies én de beste totaal service zodat uw installatie maximaal kan functioneren.

Giebros heeft een groot aantal aansprekende technische installaties gerealiseerd, in binnen en buitenland. Daarnaast heeft Giebros een groot aantal projecten in onderhoudsbeheer; vaak installaties die al tientallen jaren probleemloos draaien.

Giebros is van alle markten thuis

Het sterke punt van Giebros is onze allround kennis en ervaring. Binnen ons team is de expertise beschikbaar op het gebied van klimaat, waterbehandeling, regeltechniek, energie en bouwfysica. Dit geeft u het grote voordeel dat u bij ons een volledig en uitgebalanceerd servicepakket kunt verwachten.

Maar evenzo kunnen wij u goed adviseren hoe u uw bedrijf technisch kunt innoveren en bedrijfskosten kunt besparen. Onze diensten hebben betrekking op alles rondom uw technische installaties en het beheer: waterinstallaties, verwarming, klimaatbeheersing, etc. Het volledige technisch beheer kunt u probleemloos bij Giebros onderbrengen.

Energiebeheer, Duurzaam ondernemen 

Ons specialisme richt zich o.a. op energiebeheer, waterbesparing en kwaliteitsverbetering. Duurzaamheid is niet alleen een modewoord. Binnen onze bedrijfstak is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het te voeren beleid. Giebros helpt u inzichtelijk te krijgen hoe u met een gerichte investering uw technische installaties het gewenste rendement gaat opleveren. Duurzaam beheer is de kern van onze zaak en hierin hebben al veel klanten ons voordeel weten te waarderen.

logo_giebros_footer_high.png

Giebros Technics Projects B.V.
Giebros Technics Services B.V.
Gewenten 47
4704 RE Roosendaal

Tel: +31(0)88 - 665 00 00