Skip navigation

 

 

 

 
 

 

GIEBROS Nieuws

Giebros bouwt grootste waterspeeltuin van Nederland


Juni 2017 - Giebros Technics heeft deze maand een waterspeeltuin opgeleverd bij Familiecamping De Duinhoeve in Burgh-Haamstede. In opzet en uitvoering is deze gloednieuwe attractie de grootste van Nederland.

De bouw voor de park is afgelopen winter gestart en is volledig turn-key door Giebros Technics uit Roosendaal opgeleverd. Ook in dit project zijn een groot aantal innovatieve ontwikkelingen samengebracht die tekenend zijn voor de doordachte bouwwijze van Giebros.

Zo is alle techniek ondergronds dus onzichtbaar en worden de attracties vanuit een centrale technische ruimte aangestuurd. Bijna 300.000 liter water wordt primair verwarmd door zonnecollectoren; eventueel aangevuld met een verwarmingsinstallatie.

Uiteraard is de hygiëne in dit speelpark van groot belang. Het water wordt continue gezuiverd en gedesinfecteert, zodat bijvoorbeeld ook regenwater geen probleem is. Het resultaat is altijd schoon en comfortabel water; dit tegen minimale exploitatiekosten.

Giebros Technics heeft dit project volledig turn-key opgeleverd hetgeen betekent dat het ontwerp, de bouwkundige- en technische realisatie, maar bijvoorbeeld ook zaken als vergunningaanvraag en het proefdraaien volledig door het bedrijf is uitgevoerd.

Over Giebros Technics: Giebros is bedenker, bouwer en partner op het gebied van recreatietechnologie. Het bedrijf heeft mede aan de basis gestaan van een groot aantal vooraanstaande recreatie projecten in binnen- en buitenland. De expertise van Giebros Technics betreft klimaat technologie, waterbehandeling en zuivering, energietechnologie en recreatietechnologie zoals zwemwater, ijs en sneeuw.

Contact: Paul van der Giesen - Tel. 088 - 66 50 000.

Servicevloot GIEBROS uitgebreid

Giebros Technics - nieuws
Overdracht 4 nieuwe GIEBROS servicebussen door Jan de Breejen (Rijnmond Lease) aan Paul van der Giesen (Giebros)

April 2016 - Naast spraakmakende nieuwbouw en renovatie projecten kent GIEBROS een duidelijke groei in de vraag naar hoogwaardige service. Om deze reden is het wagenpark recent uitgebreid met 4 nieuwe service units van Renault. De Traffics zijn geleverd door Rijnmond Lease en voorzien van een volledige mobiele werkplaats.

 

Giebros Technics in SB Magazine

Publication_SB_magazine_2-2016_Oman_Indoor_Snow_Centre.png
Giebros en Oman indoor snowcentre in SB Magazine.

September 2016 - Het vakblad SB-Magazine (Trade Magazin for the architecture, construction and operation of sports and leisure facilities) is internationaal toonaangevend op het gebied van recreatie technologie en engineering. Het blad heeft recent aandacht besteed aan de unieke samenwerking tussen Snow Unlimited (Haarlem) en Giebros Technics in de realisatie van het Oman indoor snowcentre project. Dit project gaat medio 2018 opgeleverd worden.