Skip navigation
giebros-technics_banner_sportiom-003.jpg
Sportcomplex Sportiom Den Bosch - Nederland
giebros-technics_banner_energietechnologie-001.jpg
GIEBROS Energietechnologie
giebros-technics_banner_skiresort-middle-east-002.jpg
INDOOR SNOW PARK Jeddah - Saudi Arabia / Muscat - Oman
giebros-technics_banner_bouwmethodiek.jpg
GIEBROS Waterbehandeling
giebros-technics_banner_devarana-002.jpg
SAUNA RESORT DEVARANA Den Bosch - Nederland
giebros-technics_banner_recreatietechnologie-002.jpg
GIEBROS Recreatietechnologie
giebros-technics_banner_waterpark-de-zeeuwse-kust.jpg
WATERPARK DE ZEEUWSE KUST Renesse - Nederland

KLIMAAT

Alle facetten in klimaatbeheersing met oplossingen voor luchtbehandeling en -verwarming, ventilatie, koeling, bevochtiging én ontvochtiging.

WATERBEHANDELING

Installaties voor zwemwaterbehandeling, waterzuivering en – desinfectie, pH-correctie en water recuperatie, ontwerpen én produceren we binnenshuis.

RECREATIE

Expertise in koudetechniek (sneeuw en ijs), warm- en koud water voorzieningen, waterbehandeling en energievoorziening, waaronder zonne-energie.

ENERGIE

Innovatie en vakmanschap resulteert in hoogwaardige energieopwekkings-, warmtepomp-, energie beheersing en energie besparingssystemen.

TECHNOLOGIE

Op veel vlakken de specialist: meet- stuur- regel- en procestechniek, gebouwbeheerssystemen, universele supervising, beveiliging en projectmanagement.

SERVICE

Dankzij diepgaande kennis in alle toegepaste technologie en jarenlange ervaring leveren wij service en advies vanuit 1 loket en op een hoogstaand niveau.

Over GIEBROS

Giebros Technics is een internationale speler in ontwerp, realisatie en onderhoud van (veelal complexe) technische installaties voor zwembaden, sneeuwparken en datacentra. Het familiebedrijf is opgericht in 1966 en zowel binnen als ver buiten Nederland een begrip in oplossingen voor klimaat-, water- en energiebeheersing. Met een ervaren team vaste vakmensen, sommige met meer dan 20 jaar ervaring, en daarnaast een pool aan specialisten in binnen- en buitenland is Giebros Technics een toonaangevend bedrijf op het gebied van alles wat met lucht, water, verwarming, sneeuw, ijs en energie te maken heeft.

Giebros Technics combineert verschillende disciplines tot één geïntegreerde installatie, waarin functionaliteit, efficiëntie, levensduur en kwaliteit voorop staan.

We pasten onze, vaak complexe technologieën geslaagd toe in een groot aantal binnen- en buitenzwembaden, fitness-, sauna- en wellness accommodaties, campings, ziekenhuizen, indoor-sneeuwlandschappen, skiresorts, datacenters en vakantieparken door heel de wereld. Wilt u sparren over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neemt u dan contact met ons op.

Wat GIEBROS uniek maakt

Wat ons bijzonder maakt, is het feit dat we onze installaties from scratch zelf ontwerpen, engineeren, bouwen én onderhouden. Een industrieel klassieke aanpak, maar een unicum in de huidige markt. Wij integreren verschillende technologieën tot één functionerend en logisch geheel: energieopwekking, warmte- en koudetechniek, luchtbehandeling, water voor zwemwater, sneeuw, ijs en stoom.

We bouwen én testen onze modulaire installaties op verplaatsbare stalen frames in onze eigen fabriek. Vervolgens kan de installatie bijv. door de TüV gecontroleerd en gecertificeerd worden. Aansluitend transporteren we de geteste installatie naar elke gewenste locatie. Dat biedt u een significant kortere bouwtijd.

We worden in de markt niet voor niets innovator op het gebied van prefabricage en modulaire installatie-technologie genoemd. Onze missie is helder: uw technische installaties bedrijfszeker en voor u zorgeloos functioneel maken en houden. Giebros Technics deed de afgelopen decennia ruime ervaring op in alle voornoemde facetten. Waarom dat voor u belangrijk is? Door met ons bedrijf in zee te gaan heeft u te maken met een door de wol geverfde partner, die tot in detail werkelijk alles van uw project weet en zich volledig verantwoordelijk voelt voor het 100% slagen ervan.

GIEBROS Technics Services levert all-round onderhoud en 24/7 service.

Goed onderhoud vertaalt zich in een hoge bedrijfszekerheid en lage exploitatiekosten. Bij GIEBROS vindt u alle expertise die nodig is voor het beste resultaat: 1 serviceloket voor alle vragen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Andere GIEBROS projecten